Torparhelgen, del 2

Jag blev lite nyfiken och betraktade ingående de tvagande kvinnorna. Brösten gungade mjukt och behagfullt och jag njöt av anblicken. Mia sprang in efter socker och så fort hon rundat knuten la jag mig på sidan så att ståndet fjädrade ut och utan tvekan fattade Carina tag i det och drog några raska drag. Hon hade njutit av anblicken och inte kunnat låta bli att smeka sig själv till utlösning där bakom gardinen. Carina protesterade men var samtidigt där med handen och styrde mig rätt. Jag målade fönster och vindskivor och klängde på stegar mest hela dagen. Hon var glansig i blicken och när hon satte sig ned med benen lätt isär såg jag att hennes kön var alldeles blött och blygdläpparna glittrade. Jag stötte nu fortare i Carinas mun för jag ville helst få en utlösning innan vi blev avbrutna och Mia gjorde sitt bästa för att få fram den. Hennes sträva tunga snodde om ollonet och handen runkade takfast skaftet.Carina satt nu nära mig och mellan tuggorna och kaffedrickandet lät jag min ena hand göra små närmanden på hennes kropp.
Jag drog av mig kläderna och doppade mig snabbt i det kalla vattnet och började sedan tvåla in mig. Då och då såg jag en hand som hastigt svepte över ett venusberg och ibland till och med slank in mellan låren.

Det gör så ont att vi måste gömma det för alla… Men jag älskar dig… Orgasmen sköljer över honom. Glider in utan att större motstånd görs. Kom med mig, Colin!

Vinflaskan som Lena och Kennet delade på var nästan slut och vi beställde in varsin kaffe och konjak när Lena sade att hon ville dansa med mig. Vi lämnade Kennet vid bordet och gled ut på dansgolvet, bandet spelade en lugn, rytmisk låt och vi slingrade oss tätt intill varandra, Lena lade sina armar runt min hals, tittade mig djupt i ögonen, men ingen av oss sade någonting och vi kysstes ömt och försiktigt.
-Tror du han kommer, frågade hon plötsligt och tittade på mig och jag nickade till svar. Över det drog hon på sig en åtsittande svart klänning som gjorde att hennes fina figur verkligen kom till sin rätt. Jag lade mig på sidan om henne och började smeka och kyssa brösten, Lena tittade på Kennet som stod på knä mellan hennes särade lår med stolt vajande kuk och hon sträckte fram sina armar mot honom. Lena stönade till, reste sig på raka armar och bad Kennet ställa sig på knä framför henne.

Lena märkte att Kennets rörelser blev allt mer okontrollerade och hon ville inte att han skulle komma ännu, så hon lutade sig fram över honom, gav honom en lång, våt kyss, höjde på underlivet en aning så kuken gled ur, tittade på mig där jag satt som förstenad av det underbara som jag sett och tecknade med ett finger åt mig att komma till sängen.

På gränsen, del 1

“Sullivan kommer utan tvivel att få böta en stor summa pengar för det där”,slog Victor Carlsson fast vid.
Många fler personer kommer att förekomma.=)
En del konstiga ord eller uttryck:
dubbelseger: när två bilar ifrån samma team kommer in som etta och tvåa i ett race.
Ernst Veeteren,racerförare,teamkompis med Reinhart.Den vätska han fått ifrån hennes sköte använde han nu till att smörja in kuken i lite lätt,sedan ställde han sig på knä,tog tag i hennes ben och försökte hitta rätt.
Klockan var just nu 13.35,svensk tid.Racet skulle gå av stapeln 13.55 svensk tid och samma förmiddag hade Reinhart uttalat sig om racet i engelsk tv:
“It’s going to be a very difficult race for me,because I got to keep the Mclarens behind me,and Ernst got to take the second,or third place and if he don’t,I’m second in the championship.Personally,I think that this is a very interesting situation because it’s not over until the checkered flag.Anything could happen.Det kommer att krävas en närmast otrolig körkning av de båda ferraribilarna om detta ska hålla”,summerade Victor Carlsson.*
Den sista röda lampan tändes.Alla tjugotvå f1-motorer gick på högvarv, ljudet var öronbedövande och plötsligt släcktes alla fem startlamporna.De var iväg.In i första kurvan var Sullivan 1:a,Katagi 2:a,Reinhart fortfarande trea och hade inte lyckats klämma sig förbi Sullivan.Det kommer att bli tätt,men han har väl klarat detta va?
5:a två p.Tvåa var Sullivans teamkamrat,och som god trea kom Reinhart.
Nu var det spännande.Mclaren tog ut nya däck,bränsleslang och stod färdiga att ta emot Sullivan.Victor Carlsson hojtade:
“Här har vi Sullivan.Han ställer sig på plats i depån där,nya däck mer bränsle,och här kommer Reinhart!”Reinhart bryter och då är det slut.Sullivan vinner VM år 1998 enligt skolboken,men nu då?
-Underbart,sa Patricia.Nu vill jag känna dig inne i mig.

Advertisements